Nádasy Bendegúz Oldala

Hobbijaim

Sok különböző hobbi van amit az elmúlt évek során szerettem meg mint pl.:

Az elmúlt 10 évből minden kategóriából kiválasztottam a szerintem 5 legjobbat:

Helyezés Videójáték Könyv Sorozat Film Társas
1. Witcher III Trónok harca Rick&Morty Bosszúállók: Végjáték Bang
2. God of War Vaják Breaking Bad Eredet Munchkin
3. Skyrim A hét királyság lovagja The Witcher A sötét lovag Robbanó macskák
4. Portal 2 Tűz és vér The Mandalorian Joker Imagine
5. Overwatch Chernobil Django elszabadul D&D

Néhány szó a játékokról...

God of War

A God of War (2018) playstation 4 konzolokra jelent meg és a GoW III kvázi folytatása. Kratos a görög Habórú Istene most a messzi északon fedezi fel a világot, fia Atreus társaságában.

Overwatch

Az Overwatch egy, a Blizzard Entertainment által fejlesztett és kiadott többjátékos (multiplayer), csapat-orientált belső-nézetes lövöldözős (first-person shooter) videójáték. 2016-ban jelent meg.

Skyrim

A The Elder Scrolls V: Skyrim egy nyílt világgal rendelkező akció-szerepjáték, melyet a Bethesda Game Studios fejlesztett és Bethesda Softworks adott ki 2011. A történet fő cselekményszála szerint Alduin, a sárkányisten megjósolta a világ végét, a játékos célja pedig az ő legyőzése lesz.

Witcher III

A The Witcher 3: Wild Hunt a harmadik és egyben az utolsó része a CD Projekt RED által készített Ríviai Geralt történetéről szóló Witcher szériának. A játék Andrzej Sapkowski regényeiből merít ötletet.

Portal 2

A Portal 2 egy belső nézetes logikai platformjáték, amelyet a Valve Corporation fejlesztett és adott ki 2011 áprilisában. A játék a 2007-ben megjelent Portal folytatása.